Wie ben ik

Ik denk dat ik beter kan vertellen wie ik niet ben. Ik ben niet iemand die je makkelijk in een hokje kan plaatsen, dus doe dat ook niet graag met een ander. Van jongs af aan zoek en bewandel ik mijn eigen wegen met steeds meer vertrouwen in de wijze lessen die hieruit voortvloeien.

Ik ben beweeglijk, houd van veranderingen, zoek altijd manieren om mijn gevoel te uiten in bijvoorbeeld dansen , verhalen schrijven en vertellen.

Mijn naam is Gosia Kreuning. Ik groeide op in Polen en verhuisde op mijn 18e naar Nederland.

Na een aantal heftige gebeurtenissen in mijn leven besloot ik dat het roer om moest, dat ik niet langer bang wilde zijn en van mijn gevoeligheid juist mijn kracht wilde maken. Ik ging op zoek naar de kern van mijn angsten, boosheid en twijfels. Zo kwam ik bij een regressietherapeut terecht. Ineens vielen de puzzelstukjes in elkaar: ik kon de angsten herleiden naar gebeurtenissen, deze herbeleven zodat ik het op het mentale, emotionele en fysieke vlak los kon laten. Ik was niet meer bang voor water en het donker, verstijfde niet meer bij het zien van een Duitse herder en terugkerende dromen over de oorlog verdwenen als sneeuw voor de zon.  

Verrast door het snelle herstel en geleid door nieuwsgierigheid naar wat je nog meer met deze therapie kan, ben ik de 3-jarige Tasso opleiding voor regressie-reïncarnatietherapeut gaan volgen.

Waar ik me gedurende de opleiding telkens over bleef verwonderen, zijn onze onbegrensde mogelijkheden om te groeien, onszelf te helen en te herstellen. Mede daardoor bleef ik het pad van regressietherapeut bewandelen om mensen te ondersteunen op hun levensweg en de nieuwsgierigheid naar hun pijnpunten, schaduwen, talenten en eigen identiteit te doen ontwaken.